Ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος της Δώρας!

Ένας 58χρονος σεσημασμένος Έλληνας που επιτέθηκε για να ληστέψει την άτυχη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη είναι ο άνθρωπος που την κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές προκειμένου να της αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.Η συνέχεια παρακάτω...

Ο δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τοξικομανής, φέρεται να ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της 32χρονης και στη συνέχεια πούλησε το κινητό της τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας.
Κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε οδούς, όπως η Μενάνδρου και η Βερανζέρου, όπου το «πάρε-δώσε» κλεμμένων κινητών τηλεφώνων ξεκινά από το μεσημέρι. Τα άτομα που κλέβουν συσκευές και επιχειρούν στη συνέχεια να της πουλήσουν, βρίσκουν κλεπταποδόχους είτε στο δρόμο, καθώς υπάρχουν υπαίθρια σημαία πώλησης, είτε σε συγκεκριμένα μαγαζιά.
Από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν κάποια από αυτά τα μαγαζιά, οι αστυνομικοί άντλησαν πλούσιο υλικό και στη συνέχεια ξεκίνησαν τον περιορισμό υπόπτων διά της ατόπου επαγωγής.
Έτσι είχαν στα χέρια τους σημαντικό αριθμό ατόμων, αρκετούς μάλιστα και με φωτογραφίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από αυτούς δεν ανήκει στο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη, γεγονός που ενίσχυσε το σενάριο της ληστείας μετά φόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.