Nomads spoiler διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 9/12-Video

Μετά και την νίκη των Εισβολέων στο χθεσινό παιχνίδι σήμερα θα δούμε το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα πριν την οριστική ένωση των ομάδων.
Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο οι Εισβολείς κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έτσι λοιπόν οι παίκτες που μπήκαν για να ανεβάσουν την τηλεθέαση στο Nomads , κλήθηκαν από τον Σάββα Πούμπουρα να ψηφίσουν τον 4ο παίκτη που θα πάει κατευθείαν στην Ένωση της Κυριακής.

Οι Εισβολείς ψήφισαν και επιβράβευσαν τον Στέλιο Χανταμπάκη για την καταπληκτική εβδομάδα που διένυσε στο παιχνίδι αφού κυριολεκτικά ήταν μια ομάδα μόνος του.
Αυτό έγινε κατανοητό από τους συμπαίκτες του οι οποίοι και τον επιβράβευσαν δίνοντας του το κατευθείαν εισιτήριο για την ένωση του Nomads 2.
Σήμερα το τελευταίο αγώνισμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και οι παίκτες θα χρειαστούν να βάλουν δύναμη, ισορροπία , επιδεξιότητα και φυσικά στόχο.
Οι δύο ομάδες τονίζουν ότι θα τα δώσουν όλα και περιμένουν το τέλος της σημερινής δοκιμασίας με ανακούφιση!!
Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα το τελευταίο ομαδικό; Ποιος παίκτης θα περάσει κατευθείαν στην ένωση; Θα το μάθετε όπως πάντα έγκυρα λίγο πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου!!
Δείτε φωτογραφικό υλικό και το trailer του σημερινού αγωνίσματος




Loading...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.