Αθώα η 32χρονη τρίτεκνη που έκανε σεξ με 14χρονο

 

Η 32χρονη κατάφερε να πείσει το δικαστήριο εκείνο το απόγευμα του Οκτωβρίου του 2018, όταν κάλεσε στο σπίτι της τα δύο αγόρια και παρέσυρε στην κρεβατοκάμαρά της το ένα από αυτά, δεν γνώριζε ότι τα παιδί ήταν 14 ετών.

To παράπονο της 32χρονης που έκανε σεξ με τον 14χρονο – Mε αντιμετωπίζουν σαν εγκληματία

Η Βίνσεντ στην χθεσινή κατάθεσή της επέμεινε στην θέση της ότι όταν ξεκίνησε η σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο αγόρι, πίστευε πώς ήταν τουλάχιστον 16 ετών. Η ίδια υποστήριξε πώς έμαθε την πραγματική ηλικία του αγοριού μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης όταν άρχισαν να κουβεντιάζουν για το σχολείο και τα μαθήματά του.

Όπως αναφέρουν ταβρετανικά μέσα ενημέρωσης, καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του δικαστηρίου έπαιξε ένα στοιχείο που προέκυψε την τελευταία στιγμή. Οι συνήγοροι υπεράσπισης κατάφεραν να αποδείξουν ότι ο νεαρός είχε καταχωρίσει στο προφίλ του στο Facebook, ψευδή ημερομηνία γέννησης ώστε να φαίνεται μεγαλύτερος. Τα νέα στοιχεία (screenshot κ.λπ.) παρουσιάστηκαν στον δικαστή, που έκρινε ότι μπορούν να γίνουν αποδεκτά και να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Ο έφηβος, ο οποίος εκλήθη εκ νέου σήμερα να καθίσει στο εδώλιο του μάρτυρα υποστήριξε ότι έβαλε την ψεύτικη ημερομηνία όταν έλαβε ως δώρο για τα 13α γενέθλιά του ένα κινητό τηλέφωνο εξαιτίας της απαίτησης του Facebook ότι οι χρήστες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.